Aliurakoitsija

Etsimme LVI- ja sähköalan aliurakoitsijoita toteuttamaan asennuksia.

Tehtävänkuvaus

Sinulle tarjotaan asennuskokonaisuuksia, joille on ennalta määritelty tarkasti toimitussisältö ja -aika. Voit ottaa työn vastuullesi oman työkalenterisi mukaan. Asennuksissa tarvittavat tarvikkeet toimitetaan työmaalle. Tehty työ raportoidaan Spigotin laadunvalvontajärjestelmään. Voit erikoistua tekemään tiettyä järjestelmää, tai jos ammattitaitosi riittää, vaikka kaikkia järjestelmiä. Työn tilaajana on talotekniikan ammattilainen Spigot, jolloin vastuusi projektihoidollisista tehtävistä jää olemattomaksi.

Edellytykset

Yritysesi tulee kuulua tilaajavastuupalveluun eikä yritykselläsi saa olla puutteita raportilla. Sinun täytyy pystyä sitoutua vastaanotettujen töiden aikatauluihin sekä muihin yhteisiin pelisääntöihin. Työt tulee tehdä suunnitelmien mukaisesti ja niihin hankituilla tarvikkeilla.

Tarjoamme

Loistavan mahdollisuuden täydentää kalenteriasi ennalta suunnitelluilla työurakoilla. Jos osoittaudut konseptiimme sopivaksi yhteistyökumppaniksi, voimme tehdä sopimuksen jossa sitoudumme tarjoamaan sinulle haluamasi määrän työurakkaa.

Muut tiedot

  • Sopimussuhde on urakkakohtainen tai useamman urakan kattava.
  • Suoritusaika sovitaan kullekin urakalle erikseen
  • Urakkasummat: kullekin urakalle erikseen.

Jätä hakemus


Meillä työskentelee myös

Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

”Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.”

Lue lisää

Jani Verronen, LVI-suunnittelija

”Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.”

Lue lisää