LVI-asentaja

Etsimme LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävänkuvaus

LVI-asentajana työskentelet vaihtelevissa kohteissa, uudisasuinrakennusten LVI-järjestelmien rakentamisen parissa. Työ suoritetaan arkisin päivätyönä. Kohteet sijaitsevat Uudenmaan alueella ja sinulla on käytössäsi auto työnantajan puolesta.

Edellytykset

Toivomme sinulta positiivista asennetta työtä ja asiakaspalvelua kohtaan. Kokemus ja koulutus on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme

Spigot Oy tarjoaa työntekijälleen vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen loistavassa työporukassa, vaihtelevissa kohteissa kilpailukykyisellä palkkauksella. Spigot Oy on erityisen ylpeä yrityksen korkeasta työssäviihtymisestä ja minimaalisesta henkilöstön vaihtuvuudesta. Hyvä yhteishenki on yritykselle ensiarvoisen tärkeää ja siihen panostetaan!  

Muut tiedot

  • Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen
  • Työaika ma-pe pääosin 7:00-15:30
  • Palkkaus: Pääosin urakkapalkka
  • Työn aloitus sopimuksen mukaan

Jätä hakemus


Meillä työskentelee myös

Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

”Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.”

Lue lisää

Jani Verronen, LVI-suunnittelija

”Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.”

Lue lisää