piirros_suunnittelijat

LVI-suunnittelu ja sähkösuunnittelu omakotirakentajalle

Oletko tullut ajatelleeksi, että talotekniikka on rakennusprojektissanne aina kolmen suurimman investoinnin joukossa. Huolellinen LVIS-suunnittelu pienentää talon tulevia käyttökustannuksia ja selkeyttää talotekniikan asennusvaihetta.


Spigot LVIS-suunnitelmat tekevät toteutuksesta nopeaa ja kustannustehokasta

Kokonaiskustannukset huomioivalla LVIS-suunnittelulla voitte vaikuttaa merkittävästi talotekniikan kokonaishintaan. Kun teette talotekniikkavalintoja, pidämme teidät ajan tasalla ratkaisun vaikutuksesta talotekniikan kokonaiskustannuksiin.

Spigotin tekemien sähkö- ja LVI-suunnitelmien lopputuloksena:

 • Talotekniikka-asennukset voidaan hoitaa tehokkaasti, jolloin huolimaton LVIS-suunnittelu ei tuo turhia kustannuksia asennusvaiheessa
 • Suunnitelmista syntyy juuri teidän toiveitanne, tarpeitanne ja budjettianne vastaava talotekniikkaratkaisu – ei suunnittelijan omien mieltymysten ohjaama lopputulos

 

Varaa maksuton suunnittelupalaveri

LVIS-suunnittelu sisältää

 • Talotekniikan asemakuvat (LVI- ja sähkö)
 • Talotekniikan työselitykset (LVI- ja sähkö)
 • Tarvittavat varauspiirustukset rakennetyypin mukaan
 • Vesi- ja viemäripiirustukset
 • Ilmanvaihtopiirustukset
 • Sähköpiirustukset
 • Tarvittavat talotekniikan erityispiirustukset
 • Tulosteet
 • Suunnitelmien hyväksyttämisen kotikuntasi rakennusvalvonnasta

Kaikkien piirustusten sisältö on räätälöimäsi sisällön mukainen.

Sähkö- ja LVI-suunnittelun hinta

Spigot LVIS-suunnittelupaketin hinta on 1500 – 3000 € riippuen paikkakunnasta, rakennuksen koosta ja toimitussisällöstä.


Milloin otan yhteyttä sähkö- ja LVI-suunnitelmien teettämisestä?

Tulkaa tarkennuspalaveriin pääsuunnitteluvaiheessa. Eli silloin kuin työstätte talon pääkuvia arkkitehdin tai talotehtaan kanssa. Huolehdimme LVI- ja sähkösuunnitelmienne oikea-aikaisesta toteutuksesta.

Maksuttomassa palaverissa voitte räätälöidä yhdessä asiantuntijamme kanssa toiveidenne mukaisen talotekniikkaratkaisun uuteen kotiinne. Mukaan saatte tarjouksen LVIS-suunnittelusta ja halutessanne koko talotekniikan toteutuksesta.
Varaa maksuton suunnittelupalaveri

Olemme erikoistuneet omakotitalojen talotekniikkasuunnitteluun

Ydinosaamistamme on yksilöllisten omakotitalojen LVIS-suunnittelu, jossa on kiinteästi huomioitu asennustyön käytännön toteutus.

Spigotin LVI- ja sähkösuunnittelijat sekä asentajat työskentelevät tiiviissä yhteistyössä keskenään. Myös suunnittelijoillamme on käytännön kokemusta pientalojen rakennustöistä.

Tämä takaa että saatte suunnitelmat, joista ei löydy tarpeettoman raskaita ja monimutkaisia ratkaisuja. Näin takaatte asumisen turvallisuuden. Tällöin myös asennustyö sujuu jouhevasti ja vältytte turhilta kustannuksilta.

piirros_suunnitteluasennus

Ei pelkkää LVIS-suunnittelua –
Spigot Tyyliturva on rakentajan talotekniikan kokonaispaketti

Monet sähkö- ja LVI-suunnitelmat meiltä tilanneet tekevät sopimuksen koko talon talotekniikan toimittamisesta. Suunnitelmista asennuksiin, lämmitysjärjestelmästä vesikalusteisiin.

Lue lisää Spigot Tyyliturva -konseptista
Lue lisää asennuspaketeista

Asiakkaidemme sanoin

“Reipasta ja laadukasta toimintaa, kiitos!”
Petri Utulahti

“Ammattitaitoinen, nuorekas tiimi. Helppo asioida.”
Anna Holma

“Olen käyttänyt mainoslausetta ’Spigotin kanssa homma toimii eikä tule ikäviä yllätyksiä’ useassa yhteydessä keskustellessani ystävieni kanssa. Asiointi onnistui aina helposti ja nopeasti niin puhelimitse kuin myös s-postilla. Yhteistyöstä jäi erittäin hyvä maku. Palvelu oli erittäin kohteliasta ja ammattitaitoista.”
Leo Vehmola