Omakotitalon rakennuttaja sai nukkua yönsä rauhassa, kun tilasi talon koko tekniikan samalta toimijalta

Martti Kaskinen toteutti pitkäaikaisen unelmansa vaimonsa kanssa rakennuttamalla omakotitalon rauhalliselle asuinalueelle Lohjalle. He ostivat kivitalopaketin, joka sisälsi rakennusmateriaalit uuteen kotiin. 

Pariskunta kysyi talopaketin toimittajalta neuvoa käytännön järjestelyihin, ja heille suositeltiin yhteistyötä Spigotin kanssa. Kaskiset huojentuivat siitä, ettei heidän itse tarvitse alkaa haalia asentajia, tehdä aikatauluja, valvoa projektia ja viestiä kaikkien kanssa erikseen.

– Tutkin Spigotin nettisivuja ja otin yhteyttä, sillä yritys vaikutti luotettavalta palveluntarjoajalta. Kaikki asiat tulivat kerralla selviksi, eikä työtehtäviä tarvinnut jakaa eri toimijoille. Siitä olisi varmasti koitunut enemmän kustannuksia ja aikatauluhaasteita, Martti Kaskinen

Selkeä palvelukokonaisuus ja kattava asiakaspalvelu auttoivat alkuun.

– Koen, että Spigotin myynnin ja suunnittelun kanssa oli helppo asioida. Kun asiakas ei täysin tiedä mitä tilaa, yrityksen edustajat kertovat hänelle rehellisesti, mitä kannattaa tehdä. Spigotilla on kiinteät hinnat.  Mikäli poikkeavuuksia ilmenee, siitä kerrotaan heti avoimesti, Kaskinen sanoo.

Omakotitalon rakennuttaja Martti Kaskinen

Vaivattomia valintoja

Spigot vastasi Kaskisen projektissa kaikesta talon tekniikkaan liittyvästä. Valmiit kalustekokonaisuudet ja räätälöidyt ehdotukset helpottivat valintojen tekemistä. Pariskunta mieltyi heille tarjottuihin vaihtoehtoihin.  

– Valitsimme kylpyhuoneeseen skandinaavisen kalustekokonaisuuden, jota Spigot meille suositteli. Kokonaisuus oli kuin meille tehty. Kotimaisuus ja paikalliset tavarantoimittajat ovat tärkeitä asioita meille, Martti Kaskinen kertoo. 

Selkeys ja avoin yhteistyö tärkeää

Kaskisia miellytti myös yhteistyö Spigotin edustajien kanssa. Henkilöstön aitous ja avoimuus teki pariskuntaan vaikutuksen.   

– Tuntuu kuin olisin tehnyt töitä kaverin kanssa. Spigotilla on nuori ja motivoitunut porukka ja meillä meni kaikki mutkattomasti, Martti Kaskinen toteaa.

Työntekijät helposti tavoitettavissa

Martti Kaskinen kehuu erityisesti Spigotin henkilöstön tavoitettavuutta, joka ei nykypäivänä ole enää itsestäänselvyys.  

– Yhteyden ottaminen Spigotiin on ollut helppoa, sillä puhelimeen ja sähköpostiin vastataan nopeasti. Olen ollut tyytyväinen siihen, että lomatuuraajat ovat olleet ajan tasalla koko projektin ajan. On helpottavaa saada hoidettua mieltä vaivaavat asiat viidessä minuutissa. 

Spigotin vahvuutena tehokas toimintamalli

Spigotin kokonaisvaltainen toimintamalli on ollut koko ajan luotettava, ja rakennusprojekti on edistynyt ajallaan. Työnjohtaja ja Spigotin edustajat ovat hoitaneet käytännön asiat ja viestinnän keskenään, joten rakennuttajan ei ole tarvinnut kantaa huolta aikatauluista tai toteutuksesta. Omakotitalo valmistui vuodessa. 

– Jos haluaa nukkua yönsä levollisesti ja tuntea olonsa turvalliseksi, suosittelen Spigotia yhteistyökumppaniksi. Tämä investointi on tuottanut meille paljon iloa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön ja annamme sille arvosanaksi 10 +, Martti Kaskinen sanoo.  

Jaa tämä artikkeli

Lue myös

Varaa maksuton tarkennuspalaveri

Tulkaa räätälöimään kotinne talotekniikan osa-alueet yksilöllisesti. Saatte mukaanne tarjouksen suunnittelusta ja halutessanne myös toteutuksesta. Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä sopivasta ajankohdasta! Aikaa palaveri vie vain parisen tuntia.

Voit liittää mukaan jo olemassa olevat piirrustukset sähköisessä muodossa.

Omakotitalon rakennuttaneet Kaskiset säästivät aikaa, rahaa ja vaivaa tilaamalla Spigotilta palvelukokonaisuuden, joka sisälsi LVIS-kalusteet ja -työn. Kokonaisuuden myötä talon rakennuttaminen sujui vaivattomasti yhden toimijan kanssa sovitussa aikataulussa. Yhteistyö Spigotin kanssa toi selkeyttä ja turvallisuudentunnetta koko urakan ajaksi.