Tule töihin Spigotille!

Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia ennestään ensiluokkaiseen tiimiimme. Voit hakea paikkoja joko sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä perttu.huhtala@spigot.fi


Nyt haemme

  Jätä hakemus

  Tutustu tuleviin työkavereihisi

  • Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

   Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

   Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.

   Lue lisää

  • Jani Verronen, LVI-suunnittelija

   Jani Verronen, LVI-suunnittelija

   Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.

   Lue lisää

  • Lauri Kallio, sähköasentaja

   Lauri Kallio, sähköasentaja

   Spigotissa pidän selkeistä toimintatavoista. Työntekijänä tiedän mitä minulta odotetaan. Jokaiselle päivälle on selkeät aikataulutavoitteet ja tehtäviin löytyy selkeät työohjeet.

   Lue lisää

  • Sami Sanna, työpäällikkö

   Sami Sanna, työpäällikkö

   Spigot työpaikkana on 10/10. Olen ollut useissa yrityksessä töissä ja täällä on pelkästään hyviä tyyppejä. Muuallekin on kysytty töihin, mutta en ole kokenut mitään tarvetta lähteä.

   Lue lisää

  • Sauli Luhtaniemi, myyjä

   Sauli Luhtaniemi, myyjä

   Myymämme tuote on positiivinen, saan myydä mahdollisuuksia. Minun on helppo myydä Spigotin palvelutuotetta, koska tiedän että ostaisin vastaavan palvelun varmasti itse.

   Lue lisää