Kaikki saneerausratkaisut samasta paikasta

Pienennä sähkölaskua uusimalla lämmitysjärjestelmä

Onko tullut aika uusia kodin lämmitysjärjestelmä, asentaa ilmalämpöpumppu lisälämmönlähteeksi, hankkia aurinkopaneelit katolle tai sähköauton latausasema seinälle?

Tulit oikeaan paikkaan: Spigot auttaa kiinteistön sähkötöissä ja lämmitysremonteissa.

Tarjoamme kattavaa LVIS-palvelua saneerauskohteisiin

Omakotiasujat, yhtiömuotoiset paritalot ja pienet rivitalot Uudellamaalla saavat meiltä kaikki saneeraukseen liittyvät palvelut asennuksineen ja kalusteineen. 

  • Uusimme kokonaisia lämmitysjärjestelmiä maalämpö- ja ilmavesilämpöpumpuilla
  • Varsinaisten lämmitysjärjestelmien tueksi asennamme
    • ilmalämpöpumppuja
    • aurinkopaneeleja.
  • Hoidamme myös maalämpöjärjestelmän huollot ja sähköautojen latausasemien asennukset.

Kerrostaloyhtiöille tarjoamme patteriventtiilien vaihdot ja lämmitysjärjestelmien perussäädöt, jotka varmistavat, että lämpö jakautuu tasaisesti ja energiatehokkaasti jokaiseen huoneistoon.

Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa remonttiprojektisi vaiheessa. Lämmitysjärjestelmän uusiminen voidaan tehdä erillään kiinteistön muista remonteista.

Helppo remontti pakettihintaan

Palvelemme saneerauskohteissa kokonaisvaltaisesti, takaamme projekteille etukäteen kiinteän hinnan ja toimitamme lupaamamme aikataulussa. Pakettiin sisältyy suunnittelutyö, asennukset ja materiaalit toivomustesi mukaan.

Olemme luotettava yhteistyökumppani, jolla on alalta yli kymmenen vuoden kokemus.

Varmistamme palvelun laadun valitsemalla vain vastuullisia tuotteita ja luotettavia yhteistyökumppaneita. Et joudu pulaan toimittamiemme laitteiden kanssa tulevaisuudessakaan. 

Saamme työstämme jatkuvasti hyvää palautetta. Asiakkaamme luottavat meihin myös, koska viestimme avoimesti. 

Kysy tarjousta tai varaa konsultaatioaika asiakaspalvelustamme. Autamme mielellämme!

Uudista lämmitysjärjestelmä ja pienennä sähkölaskuasi

Lämmitysjärjestelmän vaihtaminen on tehokkain keino pienentää energiankulutusta. Investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin pienempinä sähkölaskuina.

Omavarainen lämmitysjärjestelmä tuo turvaa epävarmempina aikoina. Lämmitysjärjestelmän korvaaminen uudenaikaisella on usein myös ympäristöteko.

Maalämpö tai ilmavesilämpöpumppu ovat energiatehokkaita vaihtoehtoja

Perinteisten kaukolämmön sekä öljy- ja sähkölämmityksen rinnalle on kehitetty uusia energiatehokkaampia vaihtoehtoja.

Maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput ovat kasvattaneet suosiotaan kokonaisten lämmitysjärjestelmien korvaajina. Lämmitysjärjestelmän vaihto näkyy heti pienempinä sähkölaskuina.

Maalämpö on ympäristöystävällinen valinta

Maalämpö on vaivaton, turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta. Sähkölaskut pienenevät usein 60–70 prosenttia uuteen järjestelmään siirryttäessä. 

Maalämpöä saadaan poraamalla maalämpökaivo kiinteistön alueelle. Maaperään porattavan kaivon syvyys määritellään kohdekohtaisen mitoituksen mukaisesti.

Ilmavesilämpöpumppu onnistuu, vaikka maalämpöä ei voi asentaa

Ilmavesilämpöpumppu on oivallinen valinta lämmitysjärjestelmäksi, jos maalämpöpumpun edellyttämän kaivon poraaminen ei ole mahdollista. Järjestelmä on edullisempi toteuttaa kuin maalämpö.

Keskustelemme sopivista vaihtoehdoista kanssasi ja ehdotamme sopivia ratkaisuja tarpeisiisi.

Lämmitysjärjestelmän uusiminen omakotitaloon maksaa 15 000–20 000 euroa riippuen valitusta tekniikasta ja kohteesta.

Ilmalämpöpumppu tuo iloa kesät talvet

Ilmalämpöpumppu on monikäyttöinen ratkaisu, jonka avulla kodin ilmaa voi sekä lämmittää että viilentää. Sillä ei kuitenkaan voi korvata varsinaista lämmitysjärjestelmää. 

Ilmalämpöpumpun käyttöönotto pienentää sähkölaskuja huomattavasti. Pumppu asennuksineen maksaa omakotitaloon noin 2000 euroa.

Ilmanvaihtokone pitää sisäilman raikkaana

Ilmanvaihtokone poistaa asunnosta kosteutta sekä ilman epäpuhtauksia tehden näin sisäilmasta puhtaamman ja raikkaamman.

Alkaako vanha ilmanvaihtokoneesi olla vaihdon tarpeessa? Meiltä saat tilalle uuden ilmanvaihtokoneen, jossa nykypäivän tehokkaat lämmöntalteenottokennot, laadukkaat ja hiljaiset puhaltimet ja tämän päivän vaatimusten ohjausmahdollisuudet. Koneen vaihdon yhteydessä kauttamme myös ilmanvaihdon nuohous ja ilmamäärien mittaus ja säätötyö, helposti yhdellä sopimuksella.

Meiltä myös kokonaiset ilmanvaihtojärjestelmät lämmöntalteenotolla kohteisiin, jossa painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen poisto.

Poistoilmalämpöpumpun vaihto

Onko vanha poistoilmalämpöpumppusi vaihdon tarpeessa? Meiltä saat vanhan poistoilmalämpöpumpun tilalle uuden tuotteen. Esimerkiksi Niben 310P tai 410P poistoilmalämpöpumppujen tilalle voidaan vaihtaa tämän päivän tuotteet: Nibe F370, Nibe F470 tai Nibe S735 sekä mahdollinen tuloilmamoduuli Nibe Sam S44.

Vaihdon yhteydessä tarjoamme myös ilmanvaihtokanavien nuohouksen ja ilmavirtojen mittaus ja säätötyön.

Käytettävissä olevasta tilasta riippuen meiltä on mahdollista saada tarjous myös tuloilmakanaviston rakentamisesta, jos kohteessa aikaisemmin korvausilma tullut suoraan ulkoa.

Aurinkoenergialla eroon sähkölaskuista

Aurinkopaneeli on tapa tuottaa energiaa ympäristöystävällisesti. Asennamme ammattitaidolla kiinteistöösi tarpeellisen määrän aurinkopaneeleita.

Ylimääräisen energian voit luovuttaa sopimuksella sähköyhtiön verkkoon, joka kompensoidaan sähkölaskussasi. Tässä vaihtokaupassa sähkölaskut muuttuvat saataviksi!

Aurinkopaneelit asennuksineen maksavat muutamasta tuhannesta 15 000 euroon. Toimitukset käynnistyvät taas, kun globaali komponenttipula hellittää.

Kuinka varastoida aurinkoenergiaa?

Aurinkoenergian varastointi on aiheuttanut monille päänvaivaa, koska tarkoitukseen sopivat akut ovat kalliita. Kaikkea energiaa ei ole välttämättä saatu talteen.

Nykyään tiettyjen autovalmistajien mallit tekevät mahdolliseksi varastoida aurinkoenergiaa sähköautoihin, sillä niissä on iso akkukapasiteetti. Joidenkin valmistajien automallit mahdollistavat jopa talon lämmittämisen autolla!

Sähköautojen latausasemat kaikkiin tarpeisiin

Asennamme sähköautojen latausasemat toiveidesi mukaan. Sähkönsyötössä on myös mahdollista hyödyntää aurinkoenergiaa.

Patteriventtiilien vaihdot ja lämmitysjärjestelmien perussäädöt taloyhtiöille

Patteriventtiilien vaihdot ja lämmitysjärjestelmän säätö ovat erityisen tarpeellisia toimenpiteitä kerrostaloissa ja suuremmissa taloyhtiöissä, joissa saman järjestelmän piirissä on useita asuntoja.

Patterien venttiilit ovat saattaneet vioittua vuosien saatossa tai jäädä jumiin. Saman taloyhtiön asunnoista osa saattaa lämmetä paremmin kuin toiset, eikä tasainen lämmönjako onnistu kuin lämmitysverkoston perussäätö suorittamalla.

Kun lämmitysjärjestelmää säädetään ja patteriventtiilit huolletaan, varmistetaan, että laitteet toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja energiatehokkaasti.

LVIS-piirustukset