Sauli Luhtaniemi, myyjä

Sauli Luhtaniemi, myyjä

Sauli Luhtaniemi 32 v, myyjä. Olen ollut myyjä aina. Palkkaa minulle on siitä maksettu yläasteikäisestä asti, kun aloitin koulun ohessa Valittujen palojen ja Urheilulehden myynnistä. Koulutukseni on peruskoulu ja lukio.

Talotekniikkaa olen myynyt nyt 10 vuotta, joista kahdeksan vuotta Spigotilla. Olin töissä Spigotin kilpailijalla, kunnes kyseinen yritys joutui konkurssiin. Konkurssiuutisen tuoman päivän iltana törmäsin jääkiekkovuorolla Spigotin Perttu Huhtalaan, joka kertoi myyjän paikan olevan heillä auki. Tunsin silloin Spigotin kilpailijana jota vastaan oli vaikea kilpailla. Spigottilaiset muistan rakennusalan messuilta ”rosvojoukkona”, joka ei kulkenut puku päällä.

Mitä teet päivittäin työssäsi?

Työni on tiivistettynä asiakkaiden palvelemista. Teen asiakashankintaa, mutta paljon saan vastata myös suoriin tarjouspyyntöihin. Työni koostuu asiakaspolun hoitamisesta asiakashankinnasta tarjouksen kautta kauppaan. Suurin osa ajasta menee tarjouksen ja kaupan välissä olevasta asiakaspalvelutyöstä jossa yhdessä asiakkaan kanssa muokataan rakennuksen tekninen sisältö halutunlaiseksi.

Yhä edelleen tykkään työssäni eniten asiakkaiden kohtaamisesta. Myymämme tuote on positiivinen, saan myydä mahdollisuuksia. Minun on helppo myydä Spigotin palvelutuotetta, koska tiedän että ostaisin vastaavan palvelun varmasti itse.

Minkälaiseksi koet työsi juuri Spigotilla?

Haastavimmaksi työssäni koen alan ulkopuolelta tulleena teknisen osaamisen, vaikka se myynnin näkökulmasta onkin riittävä. Työ on myös hieman kausiluontoista, välillä työtä on hirveästi ja välillä on löysempää. Toisaalta työssäni olen oman työaikani herra, pystyn hyvin suunnittelemaan työni jaksotusta viikon sisällä.

Työpaikassani parasta on porukka. Koen olevani parhaassa työpaikassa. Jos joku päivä on harmaampi, niin työkaverit on aina se asia joka nostaa tunnelman.

Kenet toivotat tervetulleeksi?

Kollegaksi toivotan tervetulleeksi positiivisen, tavoitteellisen ja rehellisen ihmisen. Tausta rakennusalalta ei ole välttämätön, mutta nopeutta työhön sisään pääsemisessä. Tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus alaan. Teknistä taustaosaamista löytyy yrityksestä muuten sankoin joukoin, joten myyjän ei tarvitse olla mikään nippelitiedon hallitsija.

Liity Saulin työkaveriksi

Hae nyt töihin Spigotille ja liity osaksi mahtavaa joukkoa!

 • Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

  Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

  Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.

  Lue lisää

 • Jani Verronen, LVI-suunnittelija

  Jani Verronen, LVI-suunnittelija

  Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.

  Lue lisää

 • Lauri Kallio, sähköasentaja

  Lauri Kallio, sähköasentaja

  Spigotissa pidän selkeistä toimintatavoista. Työntekijänä tiedän mitä minulta odotetaan. Jokaiselle päivälle on selkeät aikataulutavoitteet ja tehtäviin löytyy selkeät työohjeet.

  Lue lisää

 • Sami Sanna, työpäällikkö

  Sami Sanna, työpäällikkö

  Spigot työpaikkana on 10/10. Olen ollut useissa yrityksessä töissä ja täällä on pelkästään hyviä tyyppejä. Muuallekin on kysytty töihin, mutta en ole kokenut mitään tarvetta lähteä.

  Lue lisää

 • Sauli Luhtaniemi, myyjä

  Sauli Luhtaniemi, myyjä

  Myymämme tuote on positiivinen, saan myydä mahdollisuuksia. Minun on helppo myydä Spigotin palvelutuotetta, koska tiedän että ostaisin vastaavan palvelun varmasti itse.

  Lue lisää