Spigot yrityksenä

Spigot Oy on uusien asuinrakennusten LVIS-suunnitteluun ja asennukseen keskittynyt yritys Uudellamaalla. Tarjoamme ammattitaitoiset LVIS-palvelut rakentajille. Toteutamme vuosittain noin sata LVIS-kohdetta. 

Kilpailuvalttimme alalla ovat luotettavuus, asiakkaan kokonaisvaltainen palvelu sekä toimitusten selkeys. Paketoimme selkeimmät ratkaisut yhteen asiakkaan puolesta. Huolehdimme siitä, että kaikki talon tekniikkaan liittyvä tulee tehtyä järkevästi ja oikeaan aikaan. Niin asiakkaamme kuin yhteistyökumppanimme ovat olleet tyytyväisiä toimintaamme.

Tarjoamme uuteen asuinrakennukseen kaiken talon tekniikkaan liittyvän yhdessä paketissa kiinteään hintaan. Meillä myyjä, suunnittelijat ja asentajat toimivat yhdessä asiakkaan toiveita kuunnellen. Tuhansien asuntojen kokemuksella ymmärrämme, mitä asiakkaan talo todella tarvitsee.

LVIS-suunnittelua- ja asennuspaketteja tarjoavan Spigotin työntekijöitä ryhmäkuvassa.

Historia ja tulevaisuus

Yrityksemme perustettiin vuonna 2009 toteuttamaan omakotitalojen LVI-suunnittelua ja -urakointia. Vuonna 2012 toimintamme laajeni myös omakotitalojen sähkösuunnitteluun ja -urakointiin.  Vuonna 2014 laajensimme toimintaamme rivitaloprojekteihin ja muihin isompiin rakennushankkeisiin. 2020-luvulla mukaan ovat tulleet myös saneerauskohteet.

Kehitämme toimintaamme johdonmukaisesti. Keskitymme nyt ja tulevaisuudessa asiakkaidemme tarpeisiin ja pyrimme jatkuvasti parantamaan seuraavia asioita: turvallisuus, hinta, helppous, toimitusaika ja design. 

Avainluvut

2009
Perustamisvuosi
0
Henkilöstö
0
Liikevaihto M€ 2021
0
Tulos M€ 2021
2009
Perustamisvuosi
0
Henkilöstö
0
Liikevaihto M€ 2021
0
Tulos M€ 2021