Tule töihin Spigotille!

Tule mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme. Etsimme jatkuvasti uusia vahvistuksia ennestään ensiluokkaiseen tiimiimme. Katso alla olevat avoimet työpaikat ja laita meille viestiä sähköisellä lomakkeella tai ottamalla yhteyttä perttu.huhtala@spigot.fi.

Nyt haemme

Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

”Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.”

Lue lisää

Jani Verronen, LVI-suunnittelija

”Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.”

Lue lisää

Lauri Kallio, sähköasentaja

”Spigotissa pidän selkeistä toimintatavoista. Työntekijänä tiedän mitä minulta odotetaan. Jokaiselle päivälle on selkeät aikataulutavoitteet ja tehtäviin löytyy selkeät työohjeet.”

Lue lisää

Sami Sanna, työpäällikkö

”Spigot työpaikkana on 10/10. Olen ollut useissa yrityksessä töissä ja täällä on pelkästään hyviä tyyppejä. Muuallekin on kysytty töihin, mutta en ole kokenut mitään tarvetta lähteä.”

Lue lisää

Tutustu tuleviin työkavereihisi