piirros_perheHaluatteko selkeän talotekniikkaratkaisun rakennusprojektiinne?


Spigot Tyyliturva -konsepti on selkein tapa huolehtia tulevan kodin talotekniikasta. Se on oikotie toimivaan kotiin monesti sekavalta tuntuvan talotekniikan maailman läpi. Kotiin, jossa tekniikka pelaa, kuten pitää.


Spigot Tyyliturva sisältää:

Spigot Tyyliturva -sisältö räätälöidään tarpeidenne ja mieltymystenne mukaan.

Säästäkää
aikaa ja rahaa

Kun yksi yritys vastaa kokonaisuudesta, säästytte aikaa vievältä soitto- ja sähköpostirumbalta. Spigotin suunnittelijat ja asentajat toimivat tiiviissä yhteistyössä keskenään, jolloin myös mahdolliset asennusaikaiset muutokset suunnitelmiin onnistuva vaivatta. Spigot Tyyliturvassa talotekniikan kokonaisuus on tarkasti etukäteen mietitty, mikä tuo kustannussäästöjä projektiinne.

Toimiva talotekniikka, pitävät aikataulut.

Spigot Tyyliturva -konseptin sisältämät talotekniikan ratkaisut on valittu siten, että ne toimivat sulavasti yhteen. Asennukset tehdään ennalta sovittuina kokonaisuuksina ennalta sovittuun aikaa. Näin ne palvelevat rakennusprojektinne sujuvaa etenemistä.

Selkeällä etukäteissuunnittelulla ja aikataulutuksella vältätte heikosti yhteen toimivan talotekniikan riskit. Samalla minimoitte riskit asennusvirheille ja yllätysten tuomille lisäkustannuksille.


Näin Spigot Tyyliturva etenee:

 

piirros_tutustu

Mikä on tulevan kotinne tyyli?

Tutustu kaluste– ja valaistustyyleihin.

piirros_tutustu

Miten Spigot Tyyliturva räätälöityy projektiinne? Entä mitä se maksaa?

Sovi aika maksuttomaan tarkennuspalaveriin – se vie aikaanne vain parin tunnin verran. Lähetä ennen tapaamista talosi pohjakuvat myyjällemme.

Varaa aika ja lähetä kuvat

 

piirros_tutustu

Tarkennuspalaverista lähdette tarjous taskussa

Tarkennuspalaverissa apunanne on talotekniikan ammattilainen Spigotilta. Palaverissa voitte räätälöidä talotekniikan sisällön ja toimituksen tarpeisiinne sopivaksi. Saatte pitävän tarjouksen suunnittelusta ja halutessanne myös asennuksesta saman tien mukaanne.

Varaa aika tarkennuspalaveriin

piirros_tutustu

 

Tarjous osui nappiin? Hienoa! Työt käyntiin

LVIS-suunnitelmat ja/tai asennuspaketit toimitetaan projektiinne sopivan aikataulun mukaisesti.