Toimitussisältö

Talotekniikan toimitussisältömme kattaa kaiken taloon tulevan tekniikan. Toimitussisältöön on valittu markkinoiden turvallisimmat laitteet ja järjestelmät.

Tule räätälöimaan kotisi talotekniikan osa-alueet yksilöllisesti

spigot-salkku

LÄMMITYS

MAALÄMPÖ

Spigot Tyyliturva -toimitukseen kuuluu myös maalämpötoimitus avaimet-käteen -pakettina, suunnittelusta asennukseen.

Maalämpökaivon toteutustapana Rototec-paketti. Periaatteena uusinta poravasaraa ja -kruunua käyttävä DTH-tekniikka. Sisältää myös keruuputkiston asennuksen kokonaisuudessaan.

Lämmityslaitteena Nibe-maalämpöpumppu, joka on pohjoismaiden suurimman lämpöpumpputestin voittaja. Nibellä on pisin kokemus pohjoismaisista olosuhteista.

MUUT LÄMMITYSMUODOT

Kaukolämpö: Gebwell, Ouman-säätöautomatiikalla. Ruostumaton putkisto, robottihitsatut liitokset, A-energialuokan kiertopumppu.

Poistoilmalämpö: Nibe-poistoilmalämpöpumppu. Pisin kokemus pohjoismaisista olosuhteista. Selkeä käyttölittymä, helppokäyttöinen ja huoltovarma.

Ilmavesilämmitys: Nibe-ilmavesilämpöpumppu. Vaihtoehtona maalämmölle. Järjestelmän järkevyys korostuu esim. haasteellisessa porausmaastoossa.

Lämmönjakotapa

Vesikiertoinen lattialämmitys: Primex. Jakaa lämmityksen tasaisesti, jättää mahdollisuuden vaihtaa lämmöntuottotapaa myöhemmin. Putkisto jää myös katseilta piiloon, verrattuna esim. pattereihin.

VESI

Käyttövesijärjestelmänä Roth Multipex-järjestelmä- turvallisin kokonaisuus, joka poistaa suurimman vesivahinkoriskin. Kaikki Spigot-vesikalusteet ovat tyyppihyväksyttyjä ja niissä on vähintään 5 vuoden takuu.

VIEMÄRI

Viemärijärjestelmä koostuu ht-muhviputkista ja -osista. Kaikki viemärijärjestelmätuotteet ovat tyyppihyväksyttyjä.

ILMANVAIHTO

Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Ilmanvaihtokoneena Vallox (TM-testivoittaja). Kanavistona kustannustehokas ja liitosvarma kierresaumakanavisto.

SÄHKÖ

Avaimet käteen periaatteella toteutettava sähköjärjestelmäkokonaisuus (yleissähkö, valaistus, ATK-, audio- ja antennijärjestelmät, kodinturvatekniikka)

Kokonaisuus on räätälöity asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Sähkökokonaisuuden suunnittelu on tehty tulevaisuuden sähkönkäyttötarpeita silmälläpitäen.