Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

Ari Tyynismaa, 30-vuotias LVI-asentaja. Olen työskennellyt Spigotilla koko 11-vuotisen työurani. Hain aikanaan ammattikoulun viimeiseen harjoitteluun paikkaa perinteisellä menetelmällä: puhelinluettelosta alan yrityksiä soittelemalla. Sille tielle jäin.

Nykyisin asentelen pääosin lämmityslaitteita ja vesikalusteita sekä hoidan huoltotoimenpiteitä.

Mistä nautit Spigotilla?

Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee. Spigotilla on tyypillisesti myös paljon kohteita, joissa pääsee asentamaan ns. premium -tason tekniikkaa. Uudisrakentamiselle on leimaavaa, ettei riitä oman työn hahmottaminen, vaan pitää hahmottaa mitä muut työryhmät projektissa milloinkin tekee. Pitää ymmärtää rakenteista ja rakentamisesta. Työ on siis niin monipuolinen, että mielenkiinto säilyy.

Pidän itse työn ohella Spigotilla työporukasta. Se on hirveän mukava, avulias ja kannustava.

Mitä toivot uusilta työkavereilta?

Toivotan yritykseen tervetulleeksi rehellisiä ja motivoituneita tekijöitä. LVI-alalle tulevan pitää ymmärtää työn vastuullisuus. Pitää pystyä keskittymään joka päivä, pahimmassa tapauksessa esim. yksi huono putkiliitos voi aiheuttaa mittavan omaisuusvahingon.

Liity Arin työkaveriksi

Hae nyt töihin Spigotille ja liity osaksi mahtavaa joukkoa!

 • Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

  Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.

  Lue lisää

 • Jani Verronen, LVI-suunnittelija

  Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.

  Lue lisää

 • Lauri Kallio, sähköasentaja

  Spigotissa pidän selkeistä toimintatavoista. Työntekijänä tiedän mitä minulta odotetaan. Jokaiselle päivälle on selkeät aikataulutavoitteet ja tehtäviin löytyy selkeät työohjeet.

  Lue lisää

 • Sami Sanna, työpäällikkö

  Spigot työpaikkana on 10/10. Olen ollut useissa yrityksessä töissä ja täällä on pelkästään hyviä tyyppejä. Muuallekin on kysytty töihin, mutta en ole kokenut mitään tarvetta lähteä.

  Lue lisää

 • Sauli Luhtaniemi, myyjä

  Myymämme tuote on positiivinen, saan myydä mahdollisuuksia. Minun on helppo myydä Spigotin palvelutuotetta, koska tiedän että ostaisin vastaavan palvelun varmasti itse.

  Lue lisää