LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja asennus samasta paikasta

Tarjoamme rakentajille kokonaisvaltaista palvelua

Talon tekniikka on rakennusprojektissa aina kolmen suurimman investoinnin joukossa. Huolellisella LVI- ja sähkösuunnittelulla säästät selvää rahaa hankinta- ja asennusvaiheessa ja voit pienentää talon tulevia käyttökustannuksia.

LVI-suunnittelu, sähkösuunnittelu ja asennus tehokkaasti

Saat meiltä LVI-suunnittelun, sähkösuunnittelun ja asennuksen vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Pidämme huolen, että lopputulos sopii juuri sinun tarpeisiisi ja että budjetti pitää.

LVIS-suunnittelu sisältää:

Kaikkien piirustusten sisältö on räätälöimäsi sisällön mukainen.

Miksi valita Spigot tekemään sähkö- ja LVI-suunnitelma?

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvin tehtyjen suunnitelmien myötä kaikki talon tekniikkaan liittyvät asennukset saadaan hoidettua kustannustehokkaasti.
Teemme LVI- ja sähkösuunnitelmat juuri sinun toiveidesi, tarpeittesi ja budjettisi mukaan. Jokainen asiakas on meille tärkeä.
Teemme kaiken alusta loppuun. Hoidamme halutessasi koko talon tekniikan aina suunnittelusta asennuksiin asti.

LVIS-asentaja työssään

LVI- ja sähkösuunnittelu käyntiin jo talon suunnitteluvaiheessa

LVIS-suunnittelu on hyvä aloittaa samaan aikaan, kun aloitat talon pääkuvien työstämisen arkkitehdin tai talotehtaan kanssa. 

Ota yhteyttä ja varaa maksuton palaveri, jossa voit räätälöidä asiantuntijamme kanssa toiveittesi mukaisen ratkaisun uuteen kotiisi. Saat mukaan tarjouksen LVIS-suunnittelusta ja halutessasi koko talotekniikan toteutuksesta.

LVIS-asentaja työssään

LVIS-asennusurakointi selkeänä pakettina

LVIS-asennusurakointi toimitetaan kohteeseen selkeinä ja turvallisina paketteina. Asennuspaketit on suunniteltu talotyypin ja rakennustapojen mukaan ja ne toimitetaan sovitun suunnitelmien mukaisesti rakennusvaiheittain.

Pakettien avulla tehdään mahdollisimman laajoja asennuksia kerrallaan, jolloin työmaalla voidaan käyttää samoja asentajia ja työt sujuvat jouhevasti.

Miksi valita pakettitoimitus?

Ohjaa ja organisoi rakentamista. Asennuspaketeista selviää rakentajalle koko rakentamisen järjestys.
Auttaa työmaan aikataulutuksessa. Asennuspakettien avulla voit syöttää koko rakennusprojektisi projektikalenteriin.
Poistaa virhemahdollisuuksia. Pakettien sisältämät asennustyöt toteutetaan dokumentoitujen asennusohjeiden mukaisesti. Asennusohje toimii myös asennuksen laadunvarmistuksessa.

Toimitussisältö

  • Toimitussisältömme kattaa kaiken taloon tulevan tekniikan. Toimitussisältöön on valittu markkinoiden turvallisimmat laitteet ja järjestelmät.
  • Räätälöimme kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  • Teemme suunnitelmat pitäen silmällä tulevaisuuden tarpeita.

Lämmitys

Pakettiisi voit valita haluamasi lämmitysjärjestelmän – suunniteltuna ja asennettuna. Vaihtoehtoina maalämpö, kaukolämpö, poistoilmalämpö ja ilmavesilämmitys. 

Lämmönjakotapa

Vesikiertoinen lattialämmitys pitää talon miellyttävän lämpimänä ja on mukava jalalle.

Paljaiden jalkojen alla on lämmin parkettilattia
linjalattiakaivo

Viemäri

Viemärijärjestelmä koostuu HT-muoviputkista ja -osista. Meiltä saat myös ääntä vaimentavat kerrosviemärit tai tyylikkäät linjalattiakaivot. 

Ilmanvaihto

Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Valaisin

Sähkö

Kattava ja helppo sähköjärjestelmäkokonaisuus (yleissähkö, valaistus, ATK-, audio- ja antennijärjestelmät, kodinturvatekniikka). Meiltä on saatavilla myös esimerkiksi älykäs, etäohjattava valo-ohjaus.

Vesi

Markkinoiden luotettavin käyttövesijärjestelmä. Rakenteiden sisällä olevat vesijohdot kulkevat aina suojaputkessa ja liitokset toteutetaan luotettavalla ja varmalla pistoliitin-menetelmällä.

Vesihana ja lavuaari

Varaa maksuton tarkennuspalaveri

Tulkaa räätälöimään kotinne talotekniikan osa-alueet yksilöllisesti. Saatte mukaanne tarjouksen suunnittelusta ja halutessanne myös toteutuksesta. Jätä tietosi, niin otamme yhteyttä sopivasta ajankohdasta! Aikaa palaveri vie vain parisen tuntia.

Voit liittää mukaan jo olemassa olevat piirrustukset sähköisessä muodossa.