Spigotin blogi

Työntekijämme ovat talotekniikka-alan asiantuntijoita. Tässä blogissa he kertovat talotekniikasta, näkemyksistään ja alan puheenaiheista sekä antavat vinkkejä sujuvamman LVI- ja sähköurakan toteuttamiseen.

Sisäilmamittaus havaitsee sisäilmaongelmat

Viime vuosina sisäilmaongelmat ovat tulleet kaikille tutuksi, kun uutisissa on tiuhaan käsitelty koulujen, päiväkotien ja virastojen sisäilmaongelmia. Omakotitaloissa yleisimmät sisäilmaongelmat liittyvät lämpötilan ja kosteuden vaikutuksista

Lue lisää

Mitä sähkösuunnitelmaan sisältyy?

Meiltä kysytään usein muistilistaa siitä, mitä kaikkia asioita sähkösuunnitelman pitäisi sisältää? Suunnitelmat ovat aina yksilöllisiä kohteen mukaan, mutta alla on mainittuna yleisimmät sähkösuunnitelmaan sisältyvät asiat

Lue lisää

Aika vaihtaa poistoilmalämpöpumppu?

Poistoilmalämpöpumppu, tutummin PILP, on oikein asennettuna, huollettuna ja käytettynä pitkäikäinen laite, todellinen kodin sydän. Mutta ikuisia nekään eivät ole. Milloin poistoilmalämpöpumppu tulisi vaihtaa uuteen ja

Lue lisää
LVIS-suunnittelua pöydän ääressä

Vesikalusteet ja valaistus

Tarjoamme kaikki kodin vesikalusteet ja valaistuksen. Voit valita valmiiksi suunniteltujen pakettien joukosta kotisi arkkitehtuuriin ja sisustukseen sopivan vaihtoehdon tai räätälöidä omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Talon tekniikka sisältää lämmitysjärjestelmät, vesi- ja viemärijärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, sähkö- ja automaatiojärjestelmät sekä jäähdytyksen. Talotekniikka on yhteisnimitys kiinteistön teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle.

Kyllä. Suunniteltuna ja asennettuna. 

Kyllä. Suunniteltuna ja asennettuna.

Ei ole. Urakoitsijalla on suurin intressi valvoa työtään, koska vahinkoriski on suuri ja urakoitsija kantaa rahallisen vastuun. Lisäksi kaupungin viranomaiset valvovat meitä.

Jokaisen järjestelmän toimitussisältö on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ei. Pilkkominen jättää kustannuksia pimentoon, eikä takaa laadukasta lopputulosta. Pilkkomisen myötä sinulle jää suurempi vastuu järjestelmien toimivuudesta sekä työsuoritusten yhteensovittamisesta.

Asentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Jokainen meistä on sitoutunut kolmeen perusasiaan: ensiluokkainen työn jälki, pitävät aikataulut ja siisti työmaa.

Pääosin kyllä. Tapauskohtaisesti käytämme tarvittaessa luotettuja yhteistyökumppaneita.