Spigotin blogi

Työntekijämme kirjoittavat projekteista ja niiden työvaiheiheista. Tutustu ja lue, millaisten aiheiden kanssa päivittäin työskentelemme.

Talon tekniikalle on varattava tarpeeksi tilaa jo suunnitteluvaiheessa

Spigotin LVI-suunnittelija Jani Verronen sanoo, että LVIS-suunnittelijoiden olisi hyvä olla mukana rakennusprojektissa aivan alusta lähtien yhdessä arkkitehdin kanssa niin, että talotekniikalle saadaan varattua sen tarvitsemat tilat. Näin asiakkaalle ei tule ikäviä yllätyksiä ja pettymyksiä, kun jo valmiisiin suunnitelmiin onkin pakko tehdä muutoksia tekniikan vuoksi.

Lue lisää

Spigotin päättynyt tilikausi oli työvoitto

Vuosi 2022 oli haastava monelle rakennusalan firmalle, niin myös LVI- ja sähkösuunnittelua, -asennuksia sekä -saneerauksia tekevälle Spigotille. Silti se onnistui kääntämään koko tilikauden tuloksen plussan puolelle viimeisen kvartaalin aikana.

Lue lisää

Spigot tarjoaa nyt myös saneerauspalveluita

Marraskuu saattaa olla karu ja harmaa, mutta Spigotille syystuulet ovat tuoneet piristäviä muutoksia. Kuun alussa Spigot nimittäin aloitti LVIS-saneeraukset. Saneerauspalveluita on tarjolla kaiken tyyppisiin rakennuksiin, oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai kerrostaloyhtiö.

Lue lisää
LVIS-suunnittelua pöydän ääressä

Vesikalusteet ja valaistus

Tarjoamme kaikki kodin vesikalusteet ja valaistuksen. Voit valita valmiiksi suunniteltujen pakettien joukosta kotisi arkkitehtuuriin ja sisustukseen sopivan vaihtoehdon tai räätälöidä omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Talon tekniikka sisältää lämmitysjärjestelmät, vesi- ja viemärijärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, sähkö- ja automaatiojärjestelmät sekä jäähdytyksen. Talotekniikka on yhteisnimitys kiinteistön teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle.

Kyllä. Suunniteltuna ja asennettuna. 

Kyllä. Suunniteltuna ja asennettuna.

Ei ole. Urakoitsijalla on suurin intressi valvoa työtään, koska vahinkoriski on suuri ja urakoitsija kantaa rahallisen vastuun. Lisäksi kaupungin viranomaiset valvovat meitä.

Jokaisen järjestelmän toimitussisältö on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ei. Pilkkominen jättää kustannuksia pimentoon, eikä takaa laadukasta lopputulosta. Pilkkomisen myötä sinulle jää suurempi vastuu järjestelmien toimivuudesta sekä työsuoritusten yhteensovittamisesta.

Asentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia. Jokainen meistä on sitoutunut kolmeen perusasiaan: ensiluokkainen työn jälki, pitävät aikataulut ja siisti työmaa.

Pääosin kyllä. Tapauskohtaisesti käytämme tarvittaessa luotettuja yhteistyökumppaneita.