Jani Verronen, LVI-suunnittelija

”Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä.”

Jani Verronen, 30-vuotias LVI-suunnittelija. Valmistuin ensin ammattikoulusta LVI-asentajaksi. Muutaman työssäolovuoden jatkoin opintojani LVI-insinööriksi. Valmistuin ammattikorkeakoulusta vuonna 2016.

Työkokemusta minulle on kertynyt yhteensä 11 vuotta. LVI-asennuksia ehdin tehdä noin neljä vuotta, jonka jälkeen toimin työnjohtajana vuoden verran. LVI-suunnittelua olen tehnyt nyt kuusi vuotta.

Spigotille päädyin aikanaan ammattikoulun viimeisestä harjoittelusta, jonka päätteeksi solmin vakituisen työsopimuksen Spigotin kanssa. Suoritin välissä varusmiespalveluksen, mutta palasin Spigotille. Kun pääsin opiskelemaan insinööriksi, jatkoin edelleen opiskelujen ohessa Spigotilla asentajana ja myöhemmin työnjohtajana. Kun valmistuminen alkoi häämöttää ja aloin tarvitsemaan lisää ammatillista haastetta, jouduin siirtymään muualle töihin. Juuri silloin Spigotilla ei ollut suunnittelijan paikkaa auki. Olin valmis siirtymään Spigotille takaisin heti keväällä 2020 kun suunnittelijan paikka aukesi.

Kuvailisitko työtäsi Spigotilla?

Tehtäväni on suunnitella yksilöllisten omakotitalojen LVI-tekniikka. Pidän työssäni siitä, että kohteet ovat monipuolisia ja tekniset ratkaisut haastavia.

Spigotilla olen saanut vastuuta kehitykseni mukaan. Koen, että olen saanut olla alusta asti mukana yrityksen ja sen palveluiden kehittämisessä. Spigotilla on aina uskallettu tarttua teknisiin haasteisiin ja niitä ratkaistaan hyvällä yhteistyöllä. Vaikka olin aikanaan pakotettu siirtymään toisiin yrityksiin, haluni oli aina palata takaisin tähän mahtavaan porukkaan.

Mitä haluat kertoa töitä etsivälle?

Toivotan Spigotille tervetulleeksi kaikki ketä ala kiinnostaa. Jos ala ei ole tuttu, niin sanottakoon että ala tarjoaa tekniikasta kiinnostuneille mielenkiintoa erittäin monipuolisesti. Osaaminen kyllä karttuu, kun tekemiseen löytyy kiinnostusta. Työ on paras opettaja. Työtä tehdään suurin osa elämästä, joten on syytä tehdä työkseen niitä asioita mistä pitää ja niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa viihtyy.

Katso avoimet työpaikat

Hae nyt töihin Spigotille ja liity osaksi mahtavaa joukkoa!

Meillä työskentelee myös

Ari Tyynismaa, LVI-asentaja

”Pidän työssäni itsemääräämisoikeudesta töiden suunnittelussa. Spigotin urakkakohteet pystyvät yhä haastamaan teknisesti, koska ala kehittyy ja uusia innovaatioita tulee.”

Lue lisää

Lauri Kallio, sähköasentaja

”Spigotissa pidän selkeistä toimintatavoista. Työntekijänä tiedän mitä minulta odotetaan. Jokaiselle päivälle on selkeät aikataulutavoitteet ja tehtäviin löytyy selkeät työohjeet.”

Lue lisää