Vesikalusteet ja valaistus

Tarjoamme kaikki kodin vesikalusteet ja valaistuksen. Voit valita valmiiksi suunniteltujen pakettien joukosta kotisi arkkitehtuuriin ja sisustukseen sopivan vaihtoehdon tai räätälöidä omaan makuun sopivan kokonaisuuden.

Huoleton ja turvallinen valinta kotiisi

Tiesitkö, että Suomen rakennusvalvonta edellyttää tyyppihyväksyntää asennettaville kalusteille? Kaikilla käyttämillämme kalusteilla on dokumentoidut tyyppihyväksynnät.

Oikeanlainen valaistus takaa toimivan arjen ja tekee kodista turvallisen paikan. Ammattilaisten suunnitteleman valaistuksen avulla luot jokaiseen oleskelutilaan harkitun tunnelman.

Valaistustyylit voidaan jakaa perustyyleihin ja niiden yhdistelmiin. Perustyyleissä on huomioitu sekä suora että epäsuora valo. Näkyviin jäävä suora valo on huomioitu kiinteänä ja muunneltavana vaihtoehtona. Tunnelmaskaalaa on mahdollista laajentaa himmentimien avulla.

Perustyylit:

  1. Kruunu – Kruunuvalaistus sisältää kattopistorasian, johon voidaan liittää oma valaisin.
    Kattopistorasia sisältää pistokkeen valaisimelle.
  2. Spotti – Spottivalaistus sisältää led-polttimoilla varustetut spotit, jotka ovat suunnattavia ja tarvittaessa helposti vaihdettavia. Spottien määrää ja sijoittelua voidaan muunnella
    tilakohtaisesti.
  3. Epäsuora – Epäsuora tunnelmavalaistus toteutetaan led-listavalaisimin. Ne sijoitetaan
    esim. katon ja seinän yhtymäkohtaan, listan taakse.

Jaa tämä artikkeli

Lue myös